Cartell-13a-Fira-Ceba

 

El diumenge 21 de febrer, el carrer Castelló i la plaça de l’Església de Vila-sacra s’omplen de parades i estands amb l’objectiu de donar a conèixer la varietat i la qualitat de les cebes i els calçots que es produeixen al municipi. A la Fira de la ceba i el calçot, a banda dels productes elaborats amb aquestes hortalisses, com ara pastissos i melmelades, també s’hi poden trobar tot tipus de productes d’alimentació i objectes d’artesania.

A més, la fira ofereix altres activitats per a totes les edats. Els nens podran gaudir de jocs tradicionals i animació, i els grans de múltiples exposicions de pintura i fotografia. També hi haurà una exposició-concurs de plantes i flors que ompliran de color la festa i el municipi.

Però sens dubte el gran protagonista és el calçot, que es podrà degustar durant tot el dia, i per això el plat estrella de la fira és el concurs de menjar calçots. Tot un repte, però a la vegada deliciós, per poder disfrutar d’una jornada diferent, tradicional i enriquidora en relació a aquestes hortalisses que tant ens representen i tant es valoren arreu del món.

Podeu veure el programa complet aquí.