QUINTO-TAPA

Més de 50 tapes gourmet amb el Pota Blava com a protagonista

El Pota Blava torna a atacar! És insaciable i el que més li agrada és formar part de la vostra dieta. Un producte top per a uns clients top. S’ha tornat a aliar amb l’AGT (l’associació que lluita pels productes del Parc Agrari del Baix Llobregat), i, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat, per fer del QuintoTapa Pota Blava una nova festa gastronòmica. L’au més sexy del món serà la protagonista entre l’11 d’octubre i l’1 de novembre de la ruta més important de Catalunya.

tapa-cresta-quintotapa

El Pota Blava és l’ànima i el cor del Parc Agrari. Per això se l’estimen tant els restauradors de la zona: un producte de primera per a uns xefs de Champions League que, de ben segur, tornareu a visitar durant l’any! Uns cracs rere els fogons amb un producte amb IGP únic entre els seus.

A més de tenir el rei del corral com a protagonista dels fogons, la gastronomia i la ciutat que acull aquesta república agrària situa en el mapa la vila, amb uns espais naturals i un Parc Agrari que són l’enveja de la comarca. Amb el QuintoTapa fem ballar el paladar i el territori. Una oportunitat de conèixer més el Prat de Llobregat!

quintotapa-pota-blava-cervesa

En aquest enllaç podeu veure totes les tapes. Aquí en teniu algunes: