Un filet de vedella amb sorpresa
Ingredients per a la recepta
- 1 Brick de crema d’hortalisses
- 1 kg. Filet de vedella bruna per a 4 persones
- 50 grams de Paté de foie
- 1 Cullerada de tòfona de Recotruf
- 8 Raïm pelades
- 3 Fulles de Menta fresca
- Copa de Vi dolç tipus Malvasia
- Margarina
Elaboració de la recepta
- Per a la preparació per al Filet, obrirem el Filet longitudinalment per poder-lo omplir.
- Assaonar amb Sal i Pebre.
- Introduir dauets de foie i Encenalls de tòfona, tancar-lo i lligar-lo amb fil de cuina.
- Saltegeu en una paella amb margarina fins que estigui al punt desitjat.
- A continuació, per a la preparació per a la Crema, escalfar la crema, afegir la Menta i una mica de Malvasia.
- Amb l’ajuda d’un túrmix triturar, afegir el Raïm i deixar cuinar uns instants.
- Treure el filet i tallar-lo a medallons.
- Servir amb la salsa i el raïm.
Maridatge
Podeu acompanyar el filet de vedella farcit amb un Instint Merlot dels Instints, un vi negre elegant amb color de cirera i brillants reflexos violetes. L’aroma us farà recordar els fruits del bosc madurs i violetes. Suau toc de barrica. De gust fresc, agradable i persistent.
Recepta extreta de: http://recetasdecocina.info/2011/12/20/para-navidad-solomillo-de-ternera-blanca-relleno/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!