Mantenim la tradició del Dijous Llarder!
La botifarra d’ou és l’essència de la truita de Dijous Llarder. La trobareu elaborada de manera artesana pels nostres productors gourmet CAL VIVET, CARNS TRIAS, CASA FÍGOLS o LA CAVA.
Ingredients per a la recepta
- Botifarra d’ou
- Ous
- Cansalada
- Mongetes del Ganxet cuites
- Alls tendres
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració de la recepta
- Fregim la cansalada amb uns alls tendres petitons.
- A continuació passem una mica la botifarra per la paella.
- Batem els ous, els salem una mica, barregem tots els ingredients i fem la truita.
- Bon profit i que tingueu un bon Dijous Llarder!
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un XYZ t (quarta dimensió) del Celler Aibar, un vi de color vermell mate picota molt intens. Aroma intens a melmelades de mora. Discretament làctic. Entrada en boca molt dolça. Moderadament astringent. Posteriorment s’allarga, en memòria de les melmelades. Considerablement glicèric.
Recepta extreta de: http://deplatenplat.gastronomicament.cat/2014/02/truita-de-dijous-llarder-2.html