Uns aperitiu senzills i encisadors
Ingredients per a la recepta
- Olivada dolça de Blai Peris
- Formatge Garrotxa de Formatge Bauma
- Melmelada de tomàquet casolà de Fruita Blanch
- Pa de pagès
- Sardines en oli d’oliva
- Julivert
- Parmesà ratllat
- Canonges
Elaboració de la recepta
- Torra el pa i talla’l en rectangles o quadradets.
- Preparem el primer dels canapès. Col·loca una bona quantitat d’olivada dolça i mitja sardina de qualitat sobre.
- Escampa formatge parmesà i julivert per sobre.
- Agafa un altre tros de pa i posa la melmelada de tomàquet.
- Talla formatge curat i fes-lo trossets petits.
- Afegeix canonges i llest per servir.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Mrs Gold Esb de Cervesa El Brètol, una cervesa ecològica English Pale Ale feta exclusivament amb ingredients de les illes britàniques.
Recepta extreta de: http://salydulzura.com/tostadas-olivada-sardinas-mermelada-tomate-queso/