Benvinguts/des gourmets, avui us portem els filets de salmó amb salsa d’ametlles.
Filets de salmó, una delícia per sucar-hi pa
Ingredients per a la recepta
- 6 filets
- 100 ml. de nata
- 50 grams d’ ametlla laminada de Can Massana
- oli
- sal
- pebre
Elaboració
- Netejar el salmó i deixar-lo sobre paper absorbent.
- Coure’l a la planxa o paella amb una mica d’oli (volta i volta) i reservar.
- Posar l’ametlla a la paella calenta, perquè es torri una mica.
- Afegir la nata líquida i quan comenci a bullir, afegir el salmó ja cuit i salpebrat. Xup xup i llestos.
Maridatge pel filet de salmó
Salmó i vi és el millor que pots escollir. Per això, podeu acompanyar aquest plat amb un vi Aikarai 100% Muscat de Giró Ribot, un vi blanc sec estructurat i elegant, amb cos. A més, omple completament la boca amb una agradable textura. Equilibrat i llarg, amb un lleuger final amarescent. En acabar, en el retrogust ens retrobem amb potents notes de flors blanques, préssec i cítrics. No et deixarà indiferent. Quina delícia!
Recepta extreta de: http://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2012/08/filets-de-salmo-amb-salsa-dametlles.html
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!