Un estofat salvatgement bo
En aquest enllaç podeu veure el vídeo de la recepta.
Ingredients per a la recepta
- Carn de cabra hispànica salvatge DONUM DEUS
- Taronges
- Alls
- Cebes
- Pastanagues
- Romaní
- Farigola
- Canyella
- Bitxo
- Un bon vi negre
- Rovellons
Elaboració de la recepta
- Macerar la carn tallada a daus amb les verdures, hortalisses i fruita.
- Cobrir amb un bon vi negre i deixar reposar 24h a la nevera.
- Separar els ingredients, amb l’ajuda d’un colador.
- Enfarinar la carn i brasejar-la.
- Sofregir la verdura.
- Coure la carn i la verdura amb el vi, es pot agregar brou o aigua.
- Preparem l’acompanyament, en aquest cas són unes pomes tallades a grills i daurades a la paella.
- Rectificar de sal i pebre al gust.
- Afegir rovellons i deixar-ho cuinar fins que estigui llest.
- L’ideal seria deixar-lo reposar fins al dia següent abans de menjar.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Noir Princeps de Canals & Munné, un vi de color robí envellutat amb subtils aromes de torrats i fumats. Elaboració: fermentació en dipòsits d’acer inoxidable. Temps d’envelliment: 15 mesos en bóta de roure americà; finalment 22 mesos de repòs en ampolla
Recepta extreta de: https://www.facebook.com/donumdeusfructusenimelites/videos/vb.783639958428372/1494392840686410/?type=2&theater