Ingredients:
- Conill, gambes i cebes ( el mateix pes de cada cosa)
- Sobrassada
- Llorer
- Canyella
- Pebre, sal i oli
- Aigua
Preparació:
- Fem el conill a trossos i ho amanim amb sal i pebre. Tallem la ceba pel llarg, ben fina. En una cassola amb un raig d’oli i un pessic de sal fregim un tall de sobrassada sense pell.
- Quan la sobrassada s’esflori, hi posem el conill i el deixem fregir fins que sigui ben ros. Mentre, en una paella amb oli, fregeim les gambes.
- Afegim la ceba, reduim el foc de la cassola al mínim i hi aboquem el contingut de la paella.
- Afegim un gotet d’aigua, una fulla de llorer, un tronquet de canyella, un pessic de sal i es tapa. Ho deixem ofegar, a foc fluix, fins que el conill sigui tou.
- Finalment ho deixem reposar vint-i-quatre hores abans de tornar-lo a escalfar i servir-lo.