Recepta artesanal de pa amb cervesa La Vella Caravana
Teniu ganes de fer fleca? Aquí teniu la recepta original de fer pa amb cervesa artesana!
Ingredients:
- 150 cc d’aigua
- 150 cc de cervesa La Vella Caravana
- 550 grams de farina
- Culleradeta de sal
- Quatre cullerades soperes de civada
- Una cullerada sopera de sèsam negre
- 1 sobre de llevat
Preparació:
- Primer de tot, posar en un bol gran i amb una cullera de fusta (o a mà) els següents ingredients en aquest mateix ordre: l’aigua, la cervesa de Vella Caravana, la cullerada de sal, la farina, els grans de civada i finalment el sèsam.
- Llavors, quan tinguem la mescla fem un forat al mig de la pasta i posem el llevat sec. És millor que la sal no toqui el llevat.
- Col·loquem la pasta en un motllo. La massa ha de quedar una bona pasta. Finalment, ho col·loquem al forn preecalentat a 190º i el posem. Anem comprovant sovint com està la crosta i punxant la massa per veure com està per dintre. Quan ho veiem que està al nostre gust, ho traiem ho deixem refredar i a gaudir!
Recepta cedida per La Vella Caravana i el Blog de Cuina Dolorss