Un plat nutritiu i amb molt sabor
Ingredients per a la recepta
- Lletons de xai de Menuts Rosa
- Pastanaga
- Carbassó
- Carbassa
- Pèsols
Elaboració de la recepta
- Tallem els lletons a trossos, i fem boletes amb la pastanaga, el carbassó i la carbassa.
- Saltem els lletons en una paella amb oli ben calent on hi haurem tirat també all i julivert tallat petit. Quan estiguin ben daurats, els traiem i reservem calents.
- A continuació saltem les verduretes, començant per la carbassa i la pastanaga. Li donen un bull als pèsols perquè quedin tendres i els afegim a la paella. Un parell de remenades i els posem sobre els lletons.
- Ho reguem tot amb l’oli de la cocció i ja es pot menjar.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Almodí Petit Negre d’Altavins, un vi negre color cirera picota, amb alguns reflexos porpra intens. En nas, fruits vermells i notes especiades. A la boca és rodó i envoltant.
Recepta extreta de: http://www.menutsrosa.cat/ca/lletons-de-xai-amb-verduretes/