Hamburgueses amb un sabor intens
Ingredients per a la recepta (2 persones)
- 150 grs. de carn de coll de cabra hispànica salvatge Donum Deus
- 1 ceba petita
- sal
- pebre negre mòlt
- 6 avellanes torrades
- 6 ametlles torrades
- oli d’oliva verge extra L’Interrogant de Delícies Catalanes
- formatge fresc
- melmelada d’albercoc Les Eroles de Delícies Catalanes
- un rajolí de llet o nata líquida
- espàrrecs de marge
Elaboració de la recepta
- Triturem la carn amb la ceba, les avellanes i les ametlles. Posem en un bol i salpebrem. Barregem bé.
- Dividim en dues porcions i donem forma d’hamburgueses.
- Cuinem les hamburgueses a la planxa amb unes gotes d’oli.
- Mentre elaborem la salsa xafant una mica de formatge fresc amb una forquilla, li afegim una mica de melmelada i barregem. Afegim una mica de llet o nata líquida perquè la textura no sigui tan espessa.
- Servim les hamburgueses amb la salsa i acompanyem dels espàrrecs de marge.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Celler Vell Cuvée Les Solanes Brut Nature Reserva de Celler Vell, un cava de color daurat intens. Finíssima bombolla, amb corona sencera i persistent. Aroma complexa, que evoca fruits secs, pa torrat i notes cítriques. Sec, però saborós en boca, vellutat. Lleugera i molt ben integrada, remembrança de la fusta de la primera fermentació.
Recepta extreta de La Cocinera de Bétulo: https://cocinabetulo.blogspot.com.es/2016/05/hamburguesas-de-carne-de-cabra-con.html