Unes postres refrescants per combatre la calor
Ingredients per a la recepta
- 100 gr. de mató de la Granja El Prat
- 1 kiwi
- 1 cull. de mel
- 1 taronja
- un grapat de maduixes
Elaboració de la recepta
- Peleu i tritureu el kiwi fins que uns quedi un puré. Aboqueu-ho en els gotets fent la primera capa.
- Tritureu el mató amb la mel i un rajolí del suc de la taronja. Aboqueu-ho en els gotets fent la segona capa
- Talleu les maduixes en bocins i barregeu-los amb la resta del suc de taronja . Aboqueu-ho en els gotets i acabar d’omplir-los… i gaudiu-ho de gust.
Maridatge
Podeu acompanyar la recepta amb un cava Brut Nature Reserva de Caves Mungust, un cava de color groc clar elaborat amb les varietats tradicionals de la comarca de l’Anoia, macabeu, xarel·lo i parellada amb les proporcions de 40%, 50% i 10% respectivament. Embotellat l’any 2008 fa que sigui un cava evolucionat amb lleugers tocs torrats, agradable al paladar i amb una bombolla persistent.
Recepta extreta de: http://lesreceptesdesthilari.blogspot.com.es/2010/04/gotet-de-fruita-i-mato.html