Ingredients 4 persones:
- 1 kg de costelles de porc de Carns Esteve
- Mitja copa de vi blanc sec
- 100 grams de mel
- Salsa de soja
- 2 cullerades de mostassa de gra
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- 2 alls
Preparació:
- Primerament, encenem el forn i deixem que s’escalfi fins a 180º. Mentre s’escalfa, posem sal i pebre a la costella de porc elaborada per Carns Esteve i la untem amb all. Quan el forn estigui a punt, hi posem les costelles condimentades i les deixem durant 30 minuts. Quan les costelles ja estiguin cuites, les deixem a un costat.
- Després, en una paella, confitem la ceba. Hi afegim la mel, més vi blanc i la soja. Quan comenci a fer a fer xup-xup hi posem la mostassa, un parell de cullerades d’aigua i deixem que cogui durant 10 minuts.
- Finalment, aquesta mescla de soja, mostassa i mel la aboquem a les costelles de porc de Carns Esteve i ho tornem a posar al forn (a 180º) durant 30 minuts més. Quan veiem les costelles torradetes ja tenim al plat acabat i a punt per servir.