Un cafè molt cremós ideal per les postres
Ingredients de la recepta
- ½ tassa de nata
Elaboració de la recepta
- Començarem elaborant l’escuma amb la llet. Per fer-ho hem de buidar el pot de llet en un envàs que pugui ser tancat hermèticament. Ho omplirem només fins a la meitat. Ho batrem durant 30 segons i la llet hauria de duplicar la seva grandària.
- Destapeu l’envàs i poseu-ho al microones durant 30 segons, això farà que l’escuma prengui consistència.
- A part prepareu una tassa de cafè Gener expresso, i dissol el sucre en ell.
- Buida en una tassa de cristall tota l’escuma que has preparat anteriorment.
- Immediatament després buida la meitat de la tassa de cafè amb sucre. El cafè hauria d’anar al fons de la tassa, distingint-se dos colors perfectament.
- Utilitza la nata muntada i la xocolata en pols per decorar la vora de la tassa del teu cafè caputxino i serveix el caputxino a taula oferint galetes als teus comensals.
Maridatge
Si us agrada la Ratafía podeu acompanyar el caputxino amb una Ratafia Reserva Portet 1883 de Licors Portet, que us donarà un contrast de sabors. Un licor elaborat a través d’una maceració de nous verdes i amb destil·lats de 23 plantes aromàtiques, fruites i espècies. Te un sabor suau que recorda a fusta de roure.
Recepta extreta de http://www.recetasgratis.net