Uns entrants senzills però molt sofisticats
Ingredients per a la recepta
- 100 gr. pasta de full
- 25 gr. olivada negra de Blai Peris
- 1 ou
- Sal
Elaboració de la recepta
- Estirar la pasta de full fent un rectangle de 19×26.
- Tallem 16 tires de pasta de full iguals.
- En 8 de les tires estirarem l’olivada negra.
- A sobre d’aquestes posarem les vuit tires restants.
- Batem l’ou i banyem totes les pastes de full.
- Retorcem cadascuna sobre si mateixa i les anem posant en una font de forn que tindrem preparada amb paper d’enfornar.
- Empolvorem amb una mica de sal.
- Coem amb el forn preescalfat a 180º durant 18 minuts aprox, o fins que la pasta de full estigui daurada.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Vermut Terrània Essential de Ratafia Terrània, un vermut mediterrani d’elaboració artesana, fruit de la millor selecció de vins i plantes mediterrànies.
Recepta extreta de: http://cocinayrecetas.hola.com/hoycomemos/20141226/palitos-de-hojaldre-con-olivada/